Σελίδες

Translate

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Συγκέντρωση Υλικών για το Λαό της Κεφαλονιάς





ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δ.Α.Σ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Web site: http://das-naytiliakoi-toyristikoi.blogspot.gr


 



 Δελτίο Τύπου
H ΔΑΣ Ναυτιλιακών Τουριστικών Υπαλλήλων, εκφράζει την αλληλεγγύη της, στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, το λαό της Κεφαλονιάς σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν μετά από τα χτυπήματα του σεισμού στην περιοχή.

Καταγγέλλουμε την έλλειψη αντισεισμικής θωράκισης και την εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων που δίνουν ζεστό χρήμα στα επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ από την άλλη αρνούνται δαπάνες για δημόσιες υποδομές όπως σχολεία, νοσοκομεία και εργατικές κατοικίες όπως περίτρανα αποδείχτηκε και στο νησί της Κεφαλονιάς.

Επίσης ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και άνεργους του κλάδου να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο λαό της Κεφαλονιάς που δοκιμάζεται.

Συλλέγουμε τα παρακάτω τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έως και την Κυριακή 9/2 και ώρα 17:30 όπου θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της ΔΑΣ στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

1η Κατηγορία

 Οινόπνευμα λευκό, Πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, Πάνες για παιδιά, Υποσέντονα μιας χρήσης, Χαρτί υγείας, Χλωρίνες,

Γάζες Άκοπες, Φυσιολογικούς ορούς 1000 ml, Betadin solution, Betadin scrable, Γάντια μιας χρήσης μέγεθος small

2η Κατηγορία – Τρόφιμα

Γάλα εβαπορέ, Φρυγανιές, Άνθος αραβοσίτου βανίλια, Κομπόστες, Ζάχαρη, Ντοματοπολτός

ΔΙΑΦΟΡΑ

Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, Κουβέρτες, Κλινοσκεπάσματα, Ράντζα


Πειραιάς, Φεβρουάριος 2014