Σελίδες

Translate

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Από την παρουσία της Αστυνομίας στο ΕΚΗΑπό την παρουσία της Αστυνομίας στο ΕΚΗ
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου αναφέρει τα εξής:
«Από χθες το πρωί ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ ανακοινώσεων και δηλώσεων προκειμένου να βαφτίσει τη μέρα νύχτα για να κρύψει τις πομπές του. 
Καταγγέλλει το σωματείο μας και τους εκλεγμένους συνδικαλιστές για τραμπούκους, απομονωμένους που δεν σέβονται τους θεσμούς και τις δημοκρατικές διαδικασίες, ενώ παράλληλα χωρίς να απαντήσει σε τίποτα από αυτά που καταγγέλλουμε μας χαρακτηρίζει ψεύτες.
Δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για να αντικρούσει το γεγονός ότι η κ. Καρατσάλη που υπογράφει ως πρόεδρος του σωματείου είναι αυτοαπασχολούμενη με ατομική επιχείρηση στο όνομά της. Δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για την φερόμενη Γ. Γραμματέα όπου αυτοπαρουσιάζεται ως διευθύντρια. Δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για ένα σωματείο -σφραγίδα, ανενεργό εδώ και χρόνια που προσπαθεί να κάνει εκλογές κρυφά από τους εργαζόμενους με διάτρητες διαδικασίες. Δεν βρήκε κουβέντα να πει για το γεγονός ότι με δική του ευθύνη βρέθηκε η Αστυνομία μέσα στο ΕΚΗ και ο ίδιος εγκαλούσε να καταγραφούν τα στοιχεία των μελών του ΔΣ του ΕΚΗ ώστε να προχωρήσει η Αστυνομία σε συλλήψεις». 
Για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο αμφιβολίας η ΕΙΥΗ επισυνάπτει την πρόσφατη ανακοίνωσή της (διαβάστε στο συνημμένο).
Επίσης πατήστε εδώ για το οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει μερικά από τα πολλά ψέματα του Στ. Βοργιά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου