Σελίδες

Translate

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Πολύμορφες κινητοποιήσεις και σήμερα ενάντια στην ισοπέδωση των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων

Σε πολύμορφες κινητοποιήσεις προχωρούν και το Σάββατο σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές και φορείς ενάντια στη νέα αντιασφαλιστική - αντεργατική επίθεση που είναι προ των πυλών. 
Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει πικετοφορία στο κέντρο της πόλης που θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από την πλατεία Αγ. Σοφίας.
Η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς καλεί στις 12 το μεσημέρι σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου στον πεζόδρομο της Κομνηνών. Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Καλαμαριάς.
Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου θα πραγματοποιήσει μαζικές εξορμήσεις στις γειτονιές. Τα ραντεβού έχουν δοθεί στις 11 π.μ. στην Τζων Κέννεντυ - στην αρχή της λαϊκής στη συμβολή με την Πελασγίας, στην πλατεία Δέγλερη και στον πεζόδρομο Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως.
Στην Ημαθία, το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί σε πικετοφορία στις 11 π.μ. στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Επίσης, πικετοφορίες θα γίνουν στη Βέροια στις 11 το πρωί στην πλατεία Ωρολογίου και στην Κατερίνη 11:00 κεντρική Πλατεία.
Η Γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στο κέντρο της Λαμίας από τις 10 π.μ.
Στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=2XvS94Z70x μπορείτε να δείτε το σποτ του ΠΑΜΕ για τα συλλαλητήρια στις 7 Δεκέμβρη.