Σελίδες

Translate

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας


Την Τετάρτη 8 Μάρτη η πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση της ΟΓΕ
Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση την Τετάρτη 8 Μάρτη, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, διοργανώνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).
Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Studio» (Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, πλατεία Αμερικής) και θα περιλαμβάνει ομιλία από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας και προβολή της ταινίας «Δύο ημέρες, μία νύχτα» των Ζαν - Πιερ και Λικ Νταρντέν.
Στην εκδήλωση καλεί τις εργαζόμενες το Συνδικάτο Γάλακτος, Ποτών, Τροφίμων Αττικής. Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Γυναικών του Συνδικάτου αναφέρει: «Εμείς που δουλεύουμε στην παραγωγή, στους φούρνους, σε ψυγεία, στη συσκευασία, σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, σηκώνοντας υπέρογκα βάρη, δουλεύοντας νυχτερινή βάρδια ακόμα και έγκυοι, επιβαρύνοντας έτσι σημαντικά την υγεία μας, πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες του φόβου και της τρομοκρατίας και να δείξουμε τη δύναμή μας. Καιρός λοιπόν να απαιτήσουμε τη ζωή που μας αξίζει, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας!».
Πρωτοβουλίες Συλλόγων, Σωματείων και Εργατικών Κέντρων
Σήμερα, Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση διοργανώνουν η Ομάδα Γυναικών Λοκρών και το Σωματείο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Φθιώτιδας, στο Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων στον κόμβο Τραγάνας, με προβολή της ταινίας «Ψωμί και τριαντάφυλλα».
Αύριο, Κυριακή, ο Σύλλογος Γυναικών Χολαργού - Παπάγου διοργανώνει εκδήλωση στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του (Βουτσινά 64).
Τη Δευτέρα 6/3, ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς διοργανώνει πλατιά εξόρμηση στην πόλη. Επίσης, την Τετάρτη 8/3, στις 6.30 μ.μ., θα προβάλει την ταινία «Ψωμί και τριαντάφυλλα» στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Την Τρίτη 7/3, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής διοργανώνει εκδήλωση στις 13.00, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου στην ΠΕ Ανατολικής Αττικής.
Την Τετάρτη 8/3, εκδηλώσεις οργανώνουν οι εξής φορείς:
-- Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του.
-- Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής στις 13.00 στα γραφεία του (Συγγρού 80-88, Αθήνα, 7ος όροφος).
-- Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας στις 6.30 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη (Αγ. Ανδρέα 12), με θέμα «Εργασία, μητρότητα και ελεύθερος χρόνος».
-- Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, στις 13.00, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, με θέμα «Παλεύουμε για σύγχρονα δικαιώματα στην εργασία και τη μητρότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου