Σελίδες

Translate

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Να δοθεί αγωνιστική απάντηση στην επίθεση με απεργία στις 14 Δεκέμβρη

Κάλεσμα στα Συνδικάτα όλης της χώρας να αποφασίσουν την προκήρυξη πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 14 Δεκέμβρη απευθύνει το ΠΑΜΕ. Καλεί τους εργαζόμενους και τους ανέργους σε όλη την Ελλάδα να δώσουν αγωνιστική απάντηση στην επίθεση που δρομολογούν κυβέρνηση, ΕΕ και τρόικα. Ενάντια στις ανατροπές στο δικαίωμα στην απεργία και την οργάνωση των εργαζομένων, αλλά και στα νέα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζονται.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη ΓΣΕΕ κατέθεσαν την πρόταση για πανεργατική 24ωρη απεργία στις 14 Δεκέμβρη στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ που έγινε την Πέμπτη. Την ίδια πρόταση αναμένεται να καταθέσει και την Παρασκευή στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ ο συνδυασμός της «Δημοσιοϋπαλληλικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ).
Ήδη άλλωστε δεκάδες πρωτοβάθμια σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα έχουν προσυπογράψει το κάλεσμα 9 Ομοσπονδιών Εργαζομένων και Συνταξιούχων για την προκήρυξη απεργίας ενάντια στις ανατροπές στο συνδικαλιστικό νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου