Σελίδες

Translate

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

Πλατιά σύσκεψη σωματείων και φορέων για την οργάνωση της απεργίας στις 8 Νοέμβρη Ο Δ. Αγγελόπουλος, γγ του ΕΚ Πάτρας, μιλά στη σύσκεψη των σωματείωνΟ Δ. Αγγελόπουλος, γγ του ΕΚ Πάτρας, μιλά στη σύσκεψη των σωματείων
Πλατιά σύσκεψη σωματείων και άλλων φορέων με θέμα την οργάνωση της απεργίας στις 8 Νοέμβρη καθώς και της απεργίας των εμποροϋπαλλήλων στις 4 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Οκτώβρη, μετά από κάλεσμα του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.
Μετά το άνοιγμα και το κάλεσμα του προέδρου του ΕΚΠ Κώστα Σπανού στις απεργιακές κινητοποιήσεις, την εισήγηση έκανε ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, γενικός γραμματέας του ΕΚΠ, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν εκπρόσωποι των σωματείων και των φορέων.
Ο Δ. Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία της επιτυχίας της απεργίας, προκειμένου, όπως τόνισε, να δοθεί αγωνιστική απάντηση στην εντεινόμενη αντεργατική επίθεση κυβέρνησης - εργοδοσίας. Κάλεσε τα σωματεία και τους εργαζομένους να εντείνουν τη δράση τους ώστε το μήνυμα της απεργίας να φτάσει σε όλους τους κλάδους, τους χώρους δουλειάς. Να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της προβάλλοντας και αναδεικνύοντας το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα των κλάδων και των εργασιακών χώρων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου