Σελίδες

Translate

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας και Πειραιά

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι!

Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας και Πειραιά, σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα mathites.gr, μεταξύ άλλων σημειώνει:
«Μετά τη μαθητική μας πορεία, χιλιάδες μαθητές από σχολεία της Αθήνας και του Πειραιά κάναμε Συντονιστικό, όπου ενώθηκαν οι αποφάσεις των 15μελών και 5μελών, των Γενικών Συνελεύσεων σχολείων από όλη την Αττική, και αποφασίσαμε πως: Θα μας βρουν απέναντί τους! Ούτε να σκεφτούν να καταθέσουν το απαράδεκτο νομοσχέδιό τους που κάνει το σχολείο ακόμα πιο εξοντωτικό». Σε ό,τι αφορά τα επόμενα βήματα, τονίζει:
  • «Οργανώνουμε σε κάθε σχολείο και τάξη συνελεύσεις, συζητάμε και αποφασίζουμε τη συνέχιση του αγώνα μας με αγωνιστικές δράσεις σε κάθε γειτονιά, σε δήμους και Περιφέρειες, με κλεισίματα δρόμων, συναυλίες και άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες, με στόχο να μπαίνουν κι άλλοι συμμαθητές μας στον αγώνα, να γινόμαστε ακόμα περισσότεροι οι μαθητές που αγωνιζόμαστε για το σχολείο που μας αξίζει.
  • Δυναμώνουμε τον συντονισμό και την κοινή δράση των σχολείων μας. Οι συντονιστικές επιτροπές που έχουμε φτιάξει σε πολλές γειτονιές πρέπει να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερα σχολεία, να φτιαχτούν και άλλες εκεί που δεν υπάρχουν.
  • Ετοιμαζόμαστε για τον 3ήμερο αγωνιστικό εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και μαθητική πορεία στις 17 Νοέμβρη στην Ομόνοια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου