Σελίδες

Translate

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ολοκληρώνονται οι εκλογές στους ναυτιλιακούς

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αύριο στην Αττική οι εκλογές στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του Συνδέσμου, Ακτή Μιαούλη 17-19 στον Πειραιά, από τις 12.30 μ.μ., έως τις 7.30 μ.μ. Κάλεσμα ενίσχυσης του ψηφοδελτίου της απευθύνει η ΔΑΣ Ναυτιλιακών - Τουριστικών Υπαλλήλων.
Στη μέχρι τώρα διαδικασία, ξεχωρίζει η προσπάθεια της εργοδοσίας να παρέμβει για τη διατήρηση του αρνητικού συσχετισμού στο Σύνδεσμο, όπου την πλειοψηφία στη Διοίκηση έχει η παράταξη «Ενιαίος ΠΑΣΕΝΤ». Σύμφωνα με καταγγελίες της ΔΑΣ, σε πολλές εταιρείες που στήνεται κάλπη, οι εργαζόμενοι ψηφίζουν υπό το βλέμμα (και τις υποδείξεις) των προϊσταμένων τους.
Η ΔΑΣ καταγγέλλει τη σημερινή Διοίκηση του Σωματείου ότι έβαλε πλάτη για να περάσουν τα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Καλεί σε υπερψήφιση του δικού της ψηφοδελτίου, γιατί έχει μέτωπο με την εργοδοσία, με τους εφοπλιστές και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, με τα κόμματα που τους εξυπηρετούν, την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ. Μπήκε μπροστά για να μην περάσουν οι απολύσεις και οι μειώσεις σε μια σειρά χώρους δουλειάς, ενώ στις δυνάμεις της τάσσονται πρωτοπόροι εργαζόμενοι, που στέκονται όρθιοι απέναντι στην εργοδοσία, που δεν τακιμιάζουν με αυτήν.
Οι υποψήφιοι της ΔΑΣ για τις αρχαιρεσίες του ΠΑΣΕΝΤ είναι: Για το Διοικητικό Συμβούλιο,Koleusz Sylwia, Αγαθοκλέους Αννα, Γιαννιτσοπούλου Γιάννα, Δέγλερη Αγγελική, Δημητρόγλου Χριστίνα, Κιαμούρης Ηλίας, Κοντος Γιώργος, Κουρκούτης Σάββας, Κουταλάκης Αλέξης, Κουτσουρη Μαριάνθη, Λιωδη Μαριαλένα, Μόσχος Βασίλης, Νικολοπούλου Κατερίνα, Ντατσόπουλος Σωτήρης, Παπαδημητράτου Ζωή, Σακελλαρίου Γιώργος, Σαμαράς Αποστόλης, Σκούτελας Γιάννης, Στεφανίδου Ελενα, Στουραΐτη Εύη, Τερζής Γιάννης. Για την Ελεγκτική Επιτροπή,Αγγελοπούλου Δέσποινα, Μόσχου Ελευθερία, Κυριακίδης Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου