Σελίδες

Translate

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

«Αντισυστημικοί»...

Πώς θα ακούγατε τα «αντισυστημικά» συνθήματα των Χρυσαυγιτών, για το σάπιο πολιτικό σύστημα, τη διαφθορά κ.λπ. αν μαθαίνατε ότι δύο ευρωβουλευτές τους (οι Επιτείδιος και Συναδινός) «διόρισαν» τις κόρες τους ως υπαλλήλους του Ευρωκοινοβουλίου; Επειδή, μάλιστα, απαγορεύεται ο ευρωβουλευτής να προσλάβει ως υπάλληλο κάποιο συγγενικό του πρόσωπο, «αντάλλαξαν» προσλήψεις, δηλαδή ο ένας προσέλαβε την κόρη του άλλου! Για τόση αντισυστημικότητα μιλάμε.
Επίσης, πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι «εργολάβος» των αντικομμουνιστικών επιθέσεων από τις σελίδες της φασιστικής φυλλάδας Γιώργος Μισιάκας ή Μάστορας, που χαρακτηρίζει το ΚΚΕ καπιταλιστικό, είναι μετακλητός υπάλληλος της Βουλής διορισμένος από το κόμμα του στο γραφείο του Μιχαλολιάκου; Δηλαδή, πληρώνεται από τη Βουλή με έναν «συστημικότατο» κρατικό μισθό, για να επιτίθεται στο ΚΚΕ και να κάνει ναζιστική διαφώτιση!
Αυτά για αρχή. Για να πέφτουν οι μάσκες και για να μην κοροϊδεύουν το φτωχόκοσμο για τα «καθαρά χέρια» και την αντισυστημικότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου