Σελίδες

Translate

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΕΝΤ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΕΝΤ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 17:30 ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΛΠ, ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ 10
Συνάδελφοι, η φετινή Ε/Α γενική συνέλευση του σωματείου γίνεται σε συνθήκες που όλοι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουμε σφοδρή ολομέτωπη επίθεση!
Εργοδότες – Κυβέρνηση μαζί με τους εταίρους τους ΕΕ- ΕΚΤ-ΔΝΤ παίρνουν όλα τα μέτρα για να θωρακίσουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και καλούν ξανά τους εργαζόμενους να πληρώσουν τα σπασμένα από την καπιταλιστική κρίση. Διαλύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, χτυπάνε τις ΣΣΕ, μειώνουν μισθούς, συντάξεις, δαπάνες για την Υγεία & την Παιδεία, εξαπολύουν φοροεπιδρομή στο ήδη πετσοκομμένο λαικό εισόδημα μας. Παράλληλα, προχωρούν οι ιδιωτικοποίησεις στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων και υποδομών .
Στον κλάδο μας καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με απολύσεις, εκ περιτροπής εργασία, καθυστέρηση πληρωμών, υπερωριακή εργασία, προσλήψεις με το βασικό μισθό σε νέους συναδέλφους.  Η εντατικότητα της εργασίας, η πίεση & η τρομοκρατία χτυπούν κόκκινο!
Η παράταξη που έχει την πλειοψηφία στο ΔΣ του ΠΑΣΕΝΤ, έχει τεράστια ευθύνη γιατί καλλιέργησε κλίμα αναμονής για λύση από την κυβέρνηση της «1ης φοράς Αριστερά» όταν η εργοδοσία χτυπούσε αλύπητα τον κλάδο. Δεν οργάνωσε κανένα αγώνα ίσα ίσα εμπόδισε κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία. Καλλιέργησε το κλιμα του συμβιβασμού και της υποταγης, του τίποτα δεν γίνεται, έρχεται αρμαγεδώνας, μα δε μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!! ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ!!
Αλλάζουμε τους συσχετισμούς στο σωματείο μας
Δυναμώνουμε την ΔΑΣ, την παράταξη που στηρίζει το ΠΑΜΕ, στις αρχαιρεσίες του ΠΑΣΕΝΤ
Με δυνατό μαζικό σωματείο στον κλάδο αγωνιζόμαστε:

  • -  Για την πληρωμή άμεσα των δεδουλευμένων
  • - Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Να μπει τέλος στην ημιαπασχόληση, μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.
  • - Επαναφορά των μισθών και των δικαιωμάτων στα επίπεδα των κλαδικών  ΣΣΕ του 2009. Υπογραφή ΣΣΕ σε όλους τους κλάδους χωρίς μειώσεις στους μισθούς και χωρίς αφαίρεση των επιδομάτων.
  • -  Ανάκληση όλως των απωλειών. Κανείς διαχωρισμός σε νέους και παλιούς εργαζόμενους.
  • - Υπεράσπιση και διεύρυνση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων. Πλήρης αποκατάσταση των απωλειών στις συντάξεις. Να επιστραφούν τα κλεμμένα στα Ταμεία.
  • -  Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών και εφαρμοστικών νόμων, να μπει τέρμα στους μηχανισμούς που μειώνουν τις συντάξεις.
  • -  Κατάργηση των αντιασφαλιστικών Νόμων, καμία μείωση των Επικουρικών Συντάξεων και των κύριων, ανάκληση όλων των μειώσεων που έχουν επιβληθεί Επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης.
  • -  Να μπει τέρμα σε κάθε διαδικασία ιδιωτικοποίησης των υποδομών στρατηγικής σημασίας για την ικανοποιήση των λαικών αναγκών.
  • -  Διεκδικητικό πλαίσιο για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
  • -  Αποκλειστικά Δημόσια – Δωρεάν Υγεία και Παιδεία.
  • - Κατάργηση των χαρατσιών και της φοροληστείας.

1 σχόλιο:

  1. καλησπερα σας ,

    Λάβαμε το σχόλιο σας και οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε σχετικά με το σωματείο και τις εκλογές αυτού , παρακαλώ όπως πάρετε στο τηλέφωνο 6977 627 621

    απο ΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή